Klaar voor de studio? Kom een proefsessie draaien!

Volledige opname, mixing en productie van je muziek

Haarlem's fijnste opnamestudio

Opnemen, produceren én mixen in een professionele opnamemuziekstudio

Ben je op zoek naar een professionele studio met veel opties om je aanstaande single, EP of album op te nemen? Dan ben je bij The Bausch Sound aan het goede adres. In onze sfeervolle, ruime opnamestudio is alles aanwezig om jouw muziek de aandacht te geven die het verdient. 

Bij The Bausch Sound staat experimenteren hoog in het vaandel. Stel je voor: De tracks van je EP zijn af en je bent klaar om de studio in te gaan. Dan moeten er binnen het productie/opname proces creatieve keuzes gemaakt worden die de plaat een specifieke richting in duwen. Wij vinden het belangrijk om veel tijd te steken in deze keuzes en zorgvuldig hiermee om te gaan.

Dit is ook de reden dat wij een all-in offerte per project opstellen. Vaak wordt er in uurtarieven gerekend, maar wij vinden dat een klok op het proces niet ten goede komt van het uiteindelijke resultaat. Gezien dit ten alle tijden voorop moet staan betaal je bij ons dus één prijs voor het hele project, in plaats van een dag/uur tarief.

The Bausch Sound

Opnemen - produceren - mixen

Een professioneel geluid uit een lokale omgeving?

Bij The Bausch Sound verzorgen wij geluidsopnames voor veel verschillende soorten muzikale ideeën. Dit kan gaan om singer/songwriters, indie bands, jazz ensembles, alleen een losse vocaal opnemen, volledige band producties, you name it.

Wij werken graag vanuit verhalen van muzikanten. We denken vooraf minder in genres maar meer in beweegredenen en intentie van de muziek zou moeten vertellen.

Voor ons ligt de uitdaging dan ook in jouw visie achter de muziek te verwerken in de productie en opname.

Luister eens naar ons portfolio voor een impressie!

Jouw muziek, klaar voor streamingdiensten

singer/songwriters, bands of orkesten, de visie van de muziek vertaald door The bausch sound

Onze dienst is simpel. Het verhaal van jouw muziek, klaar voor de streamingplatforms.

Ons proces vind plaats op een muzikale speelgrond waarin artiest en producer samen op zoek gaan naar de beste creatieve klik. Daarin streven we naar de beste versie van het liedje dat we gaan opnemen. 

What you get:

  • Een vrijblijvende (gratis) proefsessie
  • Een flexibel opname proces (flat fee i.p.v uurtarief)
  • Feedback rondes op de eindmix
  • WAV-bestanden, klaar voor streamingdiensten
  • Check hier de opnamestudio

"Geniet van een opnamestudio met een onstpannen sfeer"

Tarieven

Of het nu gaat om het opnemen van een demo, single, EP of album, wij hanteren een flat fee per track in plaats van een uur/dag tarief wat je vaak bij andere studio’s ziet. Dat is de reden dat wij op basis van offerte werken.
Onze tarieven zijn exclusief btw.